BENE League vervolgt in Amsterdam

Dit weekend komen de beste rolstoelbasketbal teams van Nederland en België bij elkaar in het Friendship Sports Centre voor de BENE-League ronde zeven en acht. Vanaf 11 uur spelen de teams op twee velden bij elkaar acht duels. De tip-off van de laatste wedstrijden staan om 17 uur ’s avonds geprogrammeerd. Het Belgische BC Ninane heeft zich afgemeld voor zaterdag.

In de gemengde Belgisch Nederlandse competitie gaan drie ploegen met vijf overwinningen na zes duels aan de leiding, Zedelgem Lions namens België, SC Antilope Utrecht en RBVM uit Middelburg verdedigen de Nederlandse kleuren. Alle andere ploegen vergaarden drie of twee zeges en geven dus vier of zes punten toe aan het trio koplopers, alleen BC Oostende wacht nog op de eerste zege.

De drie leidende ploegen treffen allen subtoppers en die teams zijn uit op verrassingen. De avond wordt hoe dan ook afgesloten met de kraker tussen twee van de drie huidige koplopers, SC Antilope en Zedelgem Lions. Een mooie dag met een prachtig affiche voor toprolstoelbasketbal!

PROGRAMMA AMSTERDAM

11:00Devedo – Leuven Bears
11:00Limburg United – Sunrise Medical Braves
13:00RBVM – Limburg United
13:00Sunrise Medical Braves – BC Oostende
15:00RBVM – Leuven Bears
15:00Only Friends – Zedelgem Lions
17:00BC Oostende – Devedo
17:00SC Antilope – Zedelgem Lions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *