Braves 2 ook te sterk voor R.B.V.M.

In de Eredivisie is R.B.V.M. er niet in geslaagd om Sunrise Medical Braves 2 haar eerste nederlaag toe te brengen. De wedstrijd op Papendal eindigde in 71-63 voor de thuisploeg. Beide teams misten één van hun topscorers, Bo Kramer speelde niet mee bij de Braves en R.B.V.M. moest het nog steeds stellen zonder Edwin Schalkx. Aan scorend vermogen echter geen gebrek zaterdag, zo kwamen Mariska Beijer, Carina de Rooij en Abraham Mamo tot minimaal 20 punten voor de Braves. Voor R.B.V.M. kwamen de scores vooral van Mak Aalders (24) en Bert Freriks (19).
   
Devedo nam de punten wel mee vanuit Arnhem (49-58 tegen Braves 1) en nam de tweede plek weer over van R.B.V.M. Devedo heeft Xena Wimmenhoeve sinds vorige week weer bij de ploeg en de international was zaterdag goed voor 13 punten. Cher Korver was topscorer en maakte er 17.     

In de avondwedstrijd van Only Friends tegen SC Antilope gingen de Utrechters er met de zege vandoor: 37-52. Len van Dort blonk uit met 26 punten. Voor Antilope betekende het een belangrijke overwinning in de strijd om de Final Four plekken. Only Friends haakt voorlopig even af, maar de verschillen blijven klein.  

Eerste Divisie: BS Leiden, BV Hoofddorp en I.S.V. Hengelo blijven winnen
 
In de Eerste Divisie behaalden koplopers BS Leiden en BV Hoofddorp in poule 1 weer twee overwinningen. Nummer laatst R.B.V.M. 2 wist het BS Leiden wel heel lastig te maken en verloor uiteindelijk slechts met 48-43.
In de andere poule bleef I.S.V. Hengelo ongeslagen door Flying Red en WSV te kloppen. Pigeons blijft enigszins in het spoor na eveneens twee zeges in Leek. De ploeg uit Duiven staat op 4 punten van de lijstaanvoerder.

De volgende speelronde van de Eerste Divisie is op 13 januari in Middelburg en Roden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *