Devedo klimt naar tweede plek

In de Eredivisie heeft Devedo zich alleen op de tweede plaats genesteld. In de thuiswedstrijd tegen SC Antilope werd het verschil gemaakt in het 4e kwart en werd het uiteindelijk 51-41. Len van Dort was goed voor 23 van de 41 punten voor de Utrechters. Bij Devedo kwamen Julia van der Sprong, Cher Korver en Vincent Maassen in de dubbele cijfers met respectievelijk 12, 10 en 10 punten.
Beide Sunrise Medical Braves teams hielden de punten ook in eigen huis. Braves 1 versloeg R.B.V.M. met 73-62 en het 2e team was te sterk voor Only Friends (68-46).

Round-up Tweede Divisie

BS Leiden 2 heeft z’n eerste nederlaag geleden in de Tweede Divisie poule 1. Het team verloor verrassend van Flexteam Zuid met 46-43. Rotterdam Basketbal heeft de aansluiting met Leiden gevonden na twee overwinningen en volgt op 2 punten. Flexteam Zuid is nu 3e.
In de andere poule wist Devedo 2 ook de 5e en 6e wedstrijd van het seizoen te winnen, van Flying Red 2 en Be Quick ‘28. Achtervolger ISV Hengelo 2 won van WSV en het organiserende Koprol.

De competitie in de Eerste – en Tweede Divisie gaat op 2 en 9 december weer verder. De Eredivisie kent wel een volledige speelronde op 25 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *