Halve Finale TOTO Basketball Cup en vervolg Eerste Divisie

Het komend weekend staan de bekerkrakers in de halve finale van de TOTO Basketball Cup op de agenda. In Sportcentrum De Zanderij in Ermelo vindt de eerste rolstoelbasketbal wedstrijd van formaat plaats. Devedo en Sunrise Medical Braves betwisten in het nieuwe Devedo onderkomen een plaats in de finale op 23 maart. De Braves wonnen de laatste twee Cups en zijn op jacht naar een Three-peat tegen de heersend landskampioen. De tip-off in Ermelo is om 16 uur. Vier uur later gaat de bal omhoog in Goes. In het Omnium starten RBVM en Only Friends hun strijd om de andere finaleplaats. RBVM lijkt de ploeg in vorm, maar Only Friends zet de afgelopen weken zeer degelijke wedstrijden neer. Wat wordt de bekerfinale?

De Eerste Divisie poule 2 gaat zaterdag verder in Apeldoorn. ISV Hengelo verdedigt daar de ongeslagen positie aan kop, tien zeges uit evenzovele duels. Pigeons volgt op eerbiedige afstand met zeven overwinningen. WSV, SC Antilope 2 en Flying Red zijn volop in de strijd voor de derde plaats gewikkeld. Kan een van deze ploegen voor een verrassing tegen Hengelo of Pigeons zorgen?

EERSTE DIVISIE Poule 2 (WSV Sporthal Apeldoorn)

10:00 Pigeons – SC Antilope 2

11:45 ISV Hengelo – WSV

13:30 SC Antilope 2 – Flying Red

15:15 WSV – Pigeons

17:00 Flying Red – ISV Hengelo

De Eerste Divisie poule 1 speelt vriendschappelijk in Leiden in Sportzaal Houtkwartier. De wedstrijden vinden in twee zalen plaats, een boven en een beneden, en tellen niet meer voor de stand in de competitie.

EERSTE DIVISIE Poule 1 (Houtkwartier Leiden); vriendschappelijk

10:30 Rotterdam Basketbal – RBVM 2

10:30 BS Leiden – Only Friends 2

12:15 RBVM 2  -HBV The Jumpers

12:15 Only Friends 2 – BV Hoofddorp

14:00 HBV The Jumpers – Rotterdam Basketbal  

14:00 BV Hoofddorp – BS Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *