R.B.V.M. wint topper tegen Devedo

R.B.V.M. heeft goede zaken gedaan in de Eredivisie door Devedo in eigen huis te verslaan. De Middelburgse ploeg deed dat met overtuigende cijfers: 54-74.  Beide teams stonden afgelopen seizoen in de finale van de Eredivisie (gewonnen door Devedo) en ook nu behoren ze tot de favorieten voor de titel. Vanaf 6-6 in het eerste kwart sloeg R.B.V.M. een gat en keek het nooit meer achterom. De scores bleven vallen en het verschil liep op tot 30 punten. In het laatste kwart kon Devedo vooral dankzij Cher Korver de stand een nog wat draaglijker aanzien geven. Bert Freriks was op dreef bij R.B.V.M. en kwam uit op 24 punten.

Foto door Helga Jansen Peters

Sunrise Medical Braves 2 won ook de 4e wedstrijd van het nog prille seizoen, tegen SC Antilope werd het 68-47. SC Antilope kwam goed uit de startblokken en pas bij 24-24 haakten de Braves aan, om vervolgens erop en erover te gaan. Mariska Beijer was goed voor 27 punten en Bo Kramer maakte er 21. Bij Antilope waren Boris van Hunnik en Len van Dort de topscorers met 22 en 19 punten.
Only Friends behaalde tegen de Braves 1 de eerste zege van het seizoen (54-59). Maykel van Rijsinge en Daniël Schouten namen hun ploeg bij de hand met respectievelijk 20 en 19 punten. Only Friends stond vrijwel de hele wedstrijd aan de goede kant van de score, maar het moest er hard voor blijven werken om de overwinning binnen te slepen.

BV Hoofddorp en ISV Hengelo koplopers Eerste Divisie

BV Hoofddorp en ISV Hengelo gaan aan kop van hun poule na de tweede speeldag van de Eerste Divisie. BV Hoofddorp won van BS Leiden en Only Friends 2 en ISV Hengelo was te sterk voor Pigeons en SC Antilope 2. BS Leiden en Pigeons zijn nog wel de eerste belagers van de koplopers door hun andere wedstrijd in winst om te zetten. 
De wedstrijden werden gespeeld in Den Haag en Duiven met als gastheren HBV The Jumpers en Pigeons. De volgende ronde is op 11 november en dan wordt er bij BV Hoofddorp en WSV in Apeldoorn gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *