Round-up speelronde 11 november

In de Eredivisie stond afgelopen weekend de wedstrijd tussen de Sunrise Medical Braves 1 en 2 op het programma. Het 2e team is koploper en maakte die status duidelijk waar door met 40-80 te winnen.
Daaronder schuiven de ploegen naar elkaar toe en het belooft dan ook een spannende strijd om de Final Four plekken te worden. SC Antilope won uit bij R.B.V.M. en kwam daarmee net als de Middelburgers op 6 punten. Ook Devedo kwam op gelijke hoogte met R.B.V.M. door de punten in eigen huis te houden tegen Only Friends (58-44).
De Braves 1 volgt met 4 punten en Only Friends blijft vooralsnog staan op één overwinning.

In De Eerste Divisie werd zaterdag de 3e wedstrijddag afgewerkt. In poule 1 nam BS Leiden revanche op de nederlaag tegen BV Hoofddorp van twee weken geleden. Ditmaal won de Leidse ploeg met 62-53. De teams voeren nu samen de ranglijst aan, op de voet gevolgd door Only Friends 2.
In poule 2 blijft I.S.V. Hengelo ongeslagen. Tegen nummer 2 Pigeons werd ruim gewonnen (72-36). SC Antilope 2 maakte het de koploper een stuk lastiger. De jonge ploeg verloor uiteindelijk wel met 40-52.
Flying Red en WSV maakten er een zeer spannende wedstrijd van waarin Flying Red aan het langste eind trok: 42-40.  

Komende zaterdag is de 7e speelronde van de Eredivisie en daarnaast de 3e speeldag van de Tweede Divisie in Rotterdam en Duiven.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *