Start Tweede Divisie Elite A & B

Zaterdag gaan de Tweede Divisie ploegen verder in de Elite A en B. Enkele teams waren ook afgelopen zaterdag bij de BENE Toernooidag van de partij. Devedo 2 ging bovendien ongeslagen retour naar Ermelo en kroonde zich tot winnaar van poule GOUD. Rotterdam Basketbal en SC Antilope 3 keren terug met de Elite B in het Topsportcentrum. De Elite A reist af naar Duiven, Triominos is het strijdtoneel. 

Devedo 2 won eveneens alle duels in de reguliere competitie en is favoriet bij de Elite A. ISV Hengelo 2 verloor alleen twee keer van de reserves uit Ermelo. Leiden kwam als beste uit de andere poule bij de Elite A terecht. Het Flexteam lijkt een outsider en ISR kan ongetwijfeld voor verrassingen zorgen, datzelfde geldt voor Flying Red 2. De strijd in Duiven ligt bij de eerste twee competitieronden volledig open. 

Bij de Elite B lijkt Koprol kansrijk om hoge ogen te gooien, met Rotterdam Basketbal 2 als belangrijkste concurrent. Het is aan WSV 2, SC Antilope 3 en Be Quick ’28 om zich in de strijd aan de top te mengen. Voor Be Quick is er bovendien de uitdaging om de eerste zege van dit seizoen op te eisen. De plaats van handeling is het Topsportcentrum in Rotterdam. Binnen even liften naar de eerste etage. 

Foto: Teun van Geluk- SC Antilope 3

Rolstoel Tweede Divisie Elite A: Triominos Duiven 

10:30 Devedo 2 – Flexteam Zuid  

10:30 ISR – ISV Hengelo 2  

12:15 Flying Red 2 – Devedo 2  

12:15 ISV Hengelo 2 – BS Leiden 2  

14:00 BS Leiden 2 – Flying Red 2 

14:00 Flexteam Zuid – ISR 

Rolstoel Tweede Divisie Elite B: Topsportcentrum Rotterdam 

10:00 Koprol – Rotterdam Basketbal 2 

11:45 WSV 2 – Be Quick ’28 

13:30 SC Antilope 3 – Koprol 

15:15 Rotterdam Basketbal 2 – WSV 2 

17:00 Be Quick ’28 -SC Antilope 3 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *