Winst voor SC Antilope en beide Braves teams

In de vijfde speelronde van de Eredivisie heeft SC Antilope thuis nipt gewonnen van Devedo (53-51). Na een aanvankelijke voorsprong van 19-6 voor Antilope haakte Devedo snel aan en ontstond een spannende wedstrijd. Len van Dort zorgde vlak voor het einde met z’n 22e punt voor 53-49, waarna de score van Mark Broeze te laat kwam voor Devedo.  

Sunrise Medical Braves beleefde een goed weekend en zag beide teams hun uitwedstrijd winnend afsluiten. Het 2e team bleef ongeslagen door Only Friends met 40-51 te verslaan. Mariska Beijer blonk uit met 30 punten. De Braves 1 was te sterk voor R.B.V.M. (47-60), waarbij het verschil in het laatste kwart werd gemaakt. Ilias el Bennay was hierin goed voor 10 punten. Bo Kramer was weer belangrijk voor haar ploeg met 24 punten.

Tweede speeldag Tweede Divisie

In de Tweede Divisie stond de tweede speelronde op het programma. In het Topsportcentrum Rotterdam wist BS Leiden 2 ook haar 3e en 4e wedstrijd te winnen, al ging dat zeker tegen Flexteam Zuid niet vanzelf. I.S.R. won twee keer met klein verschil en maakte een sprong op de ranglijst naar plek twee.
In poule 2 gaat Devedo 2 aan kop door van concurrent I.S.V. Hengelo 2 te winnen en ook Be Quick ’28 te verslaan. De wedstrijden in deze poule vonden plaats in de Horstacker in Nijmegen.

Op 18 november organiseren Rotterdam Basketbal en Koprol de volgende speelronde in de Zevenkamp in Rotterdam en sporthal Triominos in Duiven.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *